Versterk je innerlijke kracht

Complementaire geneeswijze om in je innerlijke kracht te versterken

Praktijk de Meander wil je graag ondersteunen in jouw zoektocht naar innerlijke rust, balans, veerkracht en herstel. Ik werk oorzakelijk en integraal vanuit de natuurgeneeskunde. Jouw klacht of hulpvraag wordt in een eerste consult inzichtelijk gemaakt, in kaart gebracht, waardoor je inzicht krijgt wat de mogelijkheden zijn om de oorzaken aan te pakken. Deze informatie wordt vormgegeven in een behandelplan. 

Ik werk met kennis op het vlak van bioresonantie therapie, energetische therapie, mindfulness, EFT en het omdenken van gedachten middels NLP-technieken, zodat dit één integrale behandelwijze wordt. Daarnaast werk ik met de kennis van ondersteunende middelen zoals bijvoorbeeld Schussler Celzouten als ondersteunende mineralen. 

Ons lichaam heeft een enorme wijsheid in zich en vertelt zijn of haar eigen verhaal. Soms raken mensen het contact met hun lichaam of gevoel kwijt. Samen onderzoeken we hoe we deze verbinding weer kunnen herstellen, weer heel kunnen maken. Door niet alleen naar de symptomen van jouw lichamelijke of emotionele klachten te gaan kijken, maar naar het verhaal daarachter. Zowel op fysiek, mentaal, energetisch en op spiritueel niveau. Zo komen we tot de kern van de oorzaak die de problemen en de onbalans veroorzaakt en vanuit deze inzichten kan ik je op een breed vlak ondersteunen om weer lekker in je vel te komen zitten, meer balans te ervaren en je zelfhelende vermogen alle ruimte te geven. Deze aanpak noemen we met een mooi woord holistisch; alles in zijn geheel bekijken en aanpakken. 

Je kunt mij vrijblijvend mailen via het contactformulier of bellen op 06-37403127 voor het stellen van uw vraag of het maken van een afspraak.