Versterk je innerlijke kracht

Welkom bij Praktijk De Meander

 

Mijn naam is Yvonne van der Heide en ik ben HBO-geschoold als natuurgeneeskundig NEI-therapeut. Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd zoals de Hbo-opleiding Medische Basiskennis en Psychosociale basiskennis, alsmede vele bij-en nascholingen gedaan op het vlak van alternatieve geneeswijze. 

Centraal in mijn praktijk staat het zelfhelend vermogen van de mens en ons potentieel tot herstel. In de holistische benadering is de mens een eenheid van lichaam, ziel en geest. Ik kijk dus niet alleen naar de symptomen die het lichaam fysiek of emotioneel afgeeft, maar naar de kern van het klachtenpatroon. Hierdoor kan de bron van de klachten effectief worden aangepakt zodat er concrete en goede resultaten worden geboekt en vooruitgang wordt gemaakt. 

Als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut ben ik aangesloten bij de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC). Voor u is dit belangrijk omdat u daarmee vooraf de zekerheid hebt dat ik voldoe aan de gestelde eisen met betrekking tot kwaliteit en praktijkvoering. Ook is het hierdoor vaak mogelijk om consulten te declareren bij uw ziektekostenverzekeraar indien u de juiste aanvullende verzekering hebt. 

Als u meer wilt weten over deze beroepsvereniging kunt u op het bijgaande logo klikken. 

 

Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met mij op.